Surf & Turf

Краси Димов от Бургас е подготвил изцяло нов проект за Street Food & Music Festival!

Кулинарната му идея ще се приюти в геодезичен купол, в който ще бъде представено новото му виждане за премиум street food храната.

“ SURF & TURF“ менюто ще включва богата супа със сьомга с пюре от целина и тиквички, телешки филе-стек с басмати ориз и грейви сос, скариди с басмати ориз и сос пири-пири.

Това премиум меню за формата „улична храна“ ще е на достъпни цени с превъзходно приготвени продукти, а сьомгата – прясна маринована с келтска сол и хвойна, печена на черешови дъски на жив огън. Телешкото бон филе е зряло 21 дена и гарнирано с домашен грейви сос.

Колкото повече разказваме, толкова повече се уверяваме, че в никакъв случай не трябва да пропускате куполът на „SURF & TURF“ на Street Food & Music Festival – Бургас!

Кулинарната му идея ще се приюти в геодезичен купол, в който ще бъде представено новото му виждане за премиум street food храната.

“ SURF & TURF“ менюто ще включва богата супа със сьомга с пюре от целина и тиквички, телешки филе-стек с басмати ориз и грейви сос, скариди с басмати ориз и сос пири-пири.

Това премиум меню за формата „улична храна“ ще е на достъпни цени с превъзходно приготвени продукти, а сьомгата – прясна маринована с келтска сол и хвойна, печена на черешови дъски на жив огън. Телешкото бон филе е зряло 21 дена и гарнирано с домашен грейви сос.

Колкото повече разказваме, толкова повече се уверяваме, че в никакъв случай не трябва да пропускате куполът на „SUR & TURF“ на Street Food & Music Festival!