Екипът на първият ресторант с нулев отпадък в България – Blagichka – zero waste ще ви потопи не само във философията на нулевия отпадък, но и ще ви покаже няколко впечатляващи рецепти за вкусотии без отпадък.
Доведете децата си, за да им покажем колко лесно е готвенето на здравословни и полезни неща!
Блажка е автор на „Живот с нулев отпадък в България“, основател на първите два ресторанта с нулев отпадък в България и съосновател на Сдружение „Нулев отпадък – България“. Страстта й към нулевия отпадък се заражда преди 5 години и за този период от време успява да постигне живот, в който не й се налага да ходи до кофата за боклук. Готвенето, работата с деца и младежи и опазването на околната среда са нейната страст.
Денимир е част от екипа на Благичка и съосновател на сдружение „Нулев отпадък – България“. Основател е и на старт-ъп компанията Zero Wave, която произвежда биоразградима и компостируема посуда.